Privat Næring

Enua i ladeanlegg

Er du ute etter et fleksibelt ladeanlegg som er enkelt å utvide ved behov? Nå får du skreddersydde løsninger for næringsbygg, borettslag og sameier, uansett hvor mange ladeplasser dere trenger.

Enua tilbyr smarte løsninger for ladeanlegg i næringsbygg, sameier og borettslag. De har utviklet en genial løsning som gjør det superenkelt å utvide infrastrukturen for elbillading på en fleksibel og kostnadseffektiv måte.

Enua består av to separate deler: elbilladeren Enua Charge og veggfestet Enua Wallmount.

Enua-laderen er flyttbar og kan brukes med alle Wallmount veggfester. Dermed ligger alt til rette for å skreddersy et ladeanlegg tilpasset deres behov.

Enua Wallmount kobles til strømnettet og installeres av elektriker som setter opp anlegget med så mange veggfester dere trenger. Når ladeanlegget skal utvides, kan dere bestille nye ladebokser og sette de rett på veggen. Wallmount veggfester har ingen åpne kontakter. Det betyr at det er helt trygt å klikke på nye elbilladere uten hjelp fra en elektriker.

Og det beste av alt: Du er ferdig med elektrikerregningene når veggfestene er installert. Dere som eier anlegget, trenger kun å kjøpe nye Enua-ladere ved behov.

Fordeler med Enuas løsning for ladenalegg:

 

  • Når veggfestene er montert, kan du trygt og enkelt koble til ladeenheter uten elektriker-hjelp. Lukket boks gjør at den er trygg og sikker.
  • Du kan bruke samme Enua elbillader på ulike Wallmount veggfester
  • Enua kan administreres med tjenestene til ladeoperatørene Movel og Laddel som har gode betalingsløsninger for næringsbygg og borettslag

Les mer om mulighetene med Enuas løsning for ladeanlegg.

Utbyggere er pålagt å tilrettelegge for ladeløsninger

Eksempel: Dere setter opp en ny garasje med Enua Wallmount veggfester på alle parkeringsplasser. Da har dere tilrettelagt en ladeløsning, fordi det eneste dere trenger å gjøre er å be kunden om å kjøpe en Enua Charge elbillader hos en elektriker.

Det er kostnadsbesparende fordi dere eksempelvis kan kjøpe 50 veggfester og bare 25 ladebokser.

Effektiv lading med lastbalansering

Enuas lastbalansering gjør det mulig å koble flere ladepunkter på samme kurs – uten å påvirke ladeopplevelsen. Kort forklart effektiviserer lastbalansering utnyttelsen av strømnettet som bidrar til å minimere kostnader.

Installere ladeanlegg for elbil?

Bestill Enua-laderen hos din nærmeste Norgeseliten-elektriker.

Finn elektriker