Privat Næring

Planlegger du å pusse opp eller renovere?

Publisert 26. september 2024
Nyheten ELKO One tilfører virkelig det lille ekstra til hjemmet ditt. Perfekt for deg som skal pusse opp eller renovere.

Er de gamle lysbryterne dine blitt gulnet eller sprukket? Ønsker du innfelt el-materiell? Da kan det være på tide å oppgradere til noe nytt og moderne.

Sjekk ut den nyeste produktserien ELKO One. En produktserie med flate og fine profiler, og moderne finish som sklir sømløst inn i alle hjem. Et utmerket valg for deg som planlegger å pusse opp eller renovere.

Den innovative serien for ditt hjem

ELKO One er en nyskapende produktserie med 64 produkter, designet med fokus på et organisk, moderne og minimalistisk uttrykk. Resultatet? De tynneste bryterne og doble stikkontaktene på det nordiske markedet.

Serien inkluderer blant annet brytere, dimmere, stikkontakter, termostater, USB-ladere med mer. Perfekt for boliger, små offentlige bygg og hoteller. Enkel å montere og med toppmoderne ytelse.

Kort om ELKO One-serien:

  • Minimalistisk og slankt design med moderne, matt overflate
  • Finnes i renhvit og sort, begge tåler UV-stråler
  • Enklere montering og toppmoderne ytelse

Nordens første matter termostat

Oppdag ELKO One Matter-termostaten – den første av sitt slag i Norden! Den integreres sømløst i smarthjemmet ditt og kan enkelt styres via din foretrukne stemmeassistent eller app. Den kan også brukes som en standard termostat uten tilkobling, noe som gjør den tilgjengelig for hele familien, enten de bruker Android eller iPhone.

Med Matter-termostaten får du full kontroll over oppvarmingen i hjemmet, med enkel installasjon og smarte funksjoner.

Designet har tynne, fine rammer som nesten går i ett med veggen.

Lad raskere, sikrere og bedre

Uansett om du trenger å lade mobilen, nettbrettet eller en bærbar PC, tilbyr ELKO One-serien et variert utvalg av USB-ladere med ulike funksjoner for å dekke dine behov. ELKO One USB-ladere kombinerer avansert teknologi med brukervennlig design, ideelt for hjemmet, arbeidsplasser og offentlige områder.

USB-C-teknologien sørger for optimal lading, beskytter batteriets helse og forlenger levetiden. Den tilpasser seg automatisk til tilkoblede enheter, så du kan lade trygt uten bekymring for overoppheting eller skader på batteriet.

Med ELKO One-serien får du ikke bare et stilrent design, men også pålitelige produkter som er laget for å gjøre hverdagen enklere og tryggere.

Design og pålitelighet

Med ELKO One-serien får du ikke bare et stilrent design, men også pålitelige produkter som gjør hverdagen enklere og tryggere i hjemmet ditt. Absolutt noe man bør ta stilling til om man skal pusse opp eller renovere.

Den enkle stikkontakten med timer (16A) er et trygt og brukervennlig valg, med et standby-forbruk på bare 0,4W. Den tilbyr seks valgbare tidsforsinkelser (15 min, 30 min, 1 time, 2 timer, 4 timer og 8 timer), som gir deg bedre kontroll over strømforbruket.

Timeren har også innebygd beskyttelse mot overbelastning og overspenning, som kobler fra enheten uten å forårsake skade, noe som gir høy sikkerhet. Med denne timeren får du både brukervennlighet og pålitelig ytelse i ett produkt.

Ønsker du mer informasjon om ELKO One serien?